Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hv
hvdkamp - 04-02-2015 00:25:50
Geldzaken & Recht

Onrealistische eis duo voor studiefinanciering

Wat fijn dat jullie allemaal zo positief en behulpzaam reageren zeg.

ondanks deze lieve berichten zit mijn vriendin nu al 5 maanden zwaar overspannen thuis.
@ rmvdh; er rest mij niet meer dan alleen maar hopen dat jullie niet zelf ooit in zulk een situatie terecht zullen komen. stuur een bericht naar het landelijk studenten rechtsbureau. zij zijn bezig met het opzetten van een rechtszaak tegen duo. iedereen die zich hierbij aansluit heeft kans op het recht van opheffen van de werkplicht. het wordt per student behandeld en is volledig kosteloos. het enige wat er gevraagd wordt is een formulier met daarop enkele gegevens in te vullen.

succes en heel veel sterkte toegewenst voor jullie beide!!

@ de rest van jullie vreselijke egoïstische pessimisten; mijn vriendin (en de vriendin van rmvdh) dragen dusdanig veel loonheffing af dat van "het land geld kosten" geen sprake is. het geld wat ze de afgelopen jaren voor dit land verdient heeft gaat nu weer op aan ziektekosten. en daar wordt dus niemand beter van.