Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-02-2015 17:19:08
Elektronica & TV

Mediamarkt: niet nakomen overeenkomst

Onlangs is in mijn vriendenkring hetzelfde als bij topicstarter gebeurd met ook extra betalen e.d. toevallig ook een miele. het betrof een bezorgdienst van de mm. ze hebben de machine beneden laten staan. toen ze naar de mm belden vond degene aan de telefoon dat ook normaal. vervolgens is elders een machine besteld die probleemloos naar boven is gebracht en de oude machine is van boven meegenomen.
toen andere mensen van dezelfde bezorgdienst van de mm de machine kwamen ophalen waren ze verbaasd en zeiden dat zij de machine zonder problemen naar boven gebracht zouden hebben en de oude van boven meegenomen. tijdens een 2e telefonisch contact met de mm, nu over het wanneer ophalen van de machine die beneden achtergelaten was, was de reactie (andere persoon) verbaasd over het niet naar boven brengen van de machine (en het niet meenemen van de oude machine).