Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cees60
cees60 - 05-02-2015 19:23:45
Huishouden & Energie

Wtw systeem onderhoud

janf43
had deze site al gevonden en de procedure uitgeprint. dank je.
gompy2
het wtw-systeem wat in mijn appartement is aangelegd is het type awb airmaster 275/230.
dit systeem is ook voorzien van een zgn. bypass. helaas kan ik de blaasfunktie niet apart uitschakelen. het systeem heeft 3 standen : 1. voor de nacht en als er niemand thuis is., 2. voor overdag en in geval van aanwezigheid, 3. als er wordt gekookt of gedouched wordt.
wij hebben veel last van stof. het is zo erg dat er een dag nadat er gezogen is er al weer overal stof ligt, incl. soms vlokken. om gek van te worden. ca. 3 jaar geleden is het systeem afgeregeld door een monteur. maar de laatste jaren kan ik de monteurs meer over de werking vertellen dan zijzelf weten. een vreemde zaak. in de meeste gevallen moeten ze bellen met hun technische dienst en dan komen ze er vaak nog niet uit. ook hebben ze al tweemaal de centrale printplaat vervangen. die zou telkens niet goed zijn. ik ga eens kijken op jouw link "ventilatieventielen" en tevens mijn probleem aankaarten bij de milieurdienst van de ggd zuid-oost brabant. eens vernemen hoe zij hierover denken. mocht je nog wat aabvullende informatie hebben dan hoor ik dat graag. ons is wel verteld dat de ramen gesloten zouden moeten blijven!!.