Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 06-02-2015 15:10:09
Elektronica & TV

Mediamarkt: niet nakomen overeenkomst

[quote=sjaantje109 schreef op vrijdag 6 feb 2015, 14:43]wij hebben ook twee keer zo'n grapje gehad met coolblue. vaatwasser van miele gekocht, zouden ze aansluiten en de oude meenemen, puntje bij paaltje gebeurde dit niet. direct geannuleerd en ergens anders een nieuwe gekocht. met droger hetzelfde; wilden ze niet aansluiten en oude niet meenemen. direct gebeld, bleek dat ze de verkeerde vervoerder hadden ingeschakeld. andere vervoerder kwam en nam de droger mee, ze hadden de nieuwe ook nog willen aansluiten maar dat hadden we intussen zelf al gedaan. coolblue heeft wel goede service maar voortaan bestel ik iets per telefoon en spreek goed af waar het geplaatst moet worden. tip: als er iets mis gaat, gooi het gelijk op twitter, daar wordt onmiddellijk op gereageerd. wij hebben van coolblue nog een tegoedbon van 30 euro gehad, en dat vond ik ook wel terecht. tenslotte; miele is een goed merk maar echt niet elke miele gaat 25 jaar mee, dat hebben wij ook ondervonden met onze wasmachine en droger. dus voorlopig dan een ander goed merk, dat de helft goedkoper is en ook zo lang mee gaat.

klopt, niet iedere miele koop graag een beproefd model wordt hij 10 jaar zonder problemen dan haald hij de 20 ook wel. en die bovenladers zijn nu nog erg goed van miele en halen dat wel de 25 jaar ook wel zeer solide :)