Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
forumessent - 10-02-2015 12:00:50
Huishouden & Energie

Eindafrekening essent

Beste naj,

hartelijk dank voor het plaatsen van uw vraag. het is zo dat wij bij essent verschillende betaalwijzes hebben, deze zijn ook terug te vinden op onze website.

wanneer u het voorschotbedrag handmatig overmaakt betaalt u 2,82 euro per factuur. wanneer u via automatische incasso betaalt, krijg u een korting van 2,42 euro per factuur. per saldo betaalt u dus 40 cent voor een automatische incasso. europa is op weg naar een gezamenlijke betaalmarkt waar we overal op dezelfde manier kunnen betalen: de single euro payments area (sepa). omdat de kosten voor het betalingsverkeer zijn gestegen, brengen wij 40 cent per factuur in rekening. uit uw verhaal kan ik opmaken dat de jaarafrekening gebasseerd is op 13 maanden. wij hebben dus 13 x 0,40 cent in rekening gebracht wat in totaal uitkomt op een bedrag van 5,20 euro.

met vriendelijke groet,

naomi
essent webcare