Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 11-02-2015 16:56:44
Computers & Telefonie

Wifi beveiligen ?

[quote=moorees schreef op woensdag 11 feb 2015, 15:42]mijn buren verschillen van mening. ze hebben hun pc's beveiligd en vragen zich nu af of de wifi verbinding ook nog eens extra beveiligd moet worden en zo ja hoe ?
ik weet niet wat er wordt gebruikt maar de routers van de laatste jaren zijn al standaard beveiligd in wpa2-personal mode en met een standaard user-name en password en vanuit je browser te benaderen.
zaak is wel dat je dat gaat veranderen in een "eigen" login-naam en wachtwoord.
meer beveiliging is niet nodig.
verkeer van buiten, van het internet en wat niet tot het verkeer vanuit je computer behoord wordt geblocked door je router.
verdere bescherming moet je verkrijgen van een goede virusscanner of een totale "internet-security suite".
zou graag willen weten wat jouw virusscanner is en die van je buren.

lees hier maar even door.

klik-> http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/veilig-online/extra/draadloos-netwerk-beveiligen/">draadloos netwerk beveiligen