Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kapiteinjan
kapiteinjan - 14-02-2015 22:36:46
Geldzaken & Recht

Loterijverlies

Naar mijn mening is de stichting loterijverlies geen betrouwbare partij om je goede geld aan te doneren. deze stichting wordt bestuurd door loterijverlies bv en dat is meteen ook waar het gedoneerde geld heen gaat. daar weer boven staat een holding bv die nog meer bv's en stichtingen heeft uitgezet die soortgelijke collectieve procedures initiëren steeds gefinancierd door donaties van slachtoffers van een vermeend onrecht. je kunt al een spannend overzicht van de "warme" zaken vinden op de website https://www.collectiefonrecht.nl/ let vooral op de overeenkomsten, donateurs betalen alle te voeren proceskosten. inschrijvingskosten variëren maar kunnen oplopen tot 995€ pp. in alle gevallen is een percentagebeding in geval van uitkering(dit is een rookgordijn om de indruk te wekken dat de firma er zelf in gelooft).
alle activiteiten zijn terug te voeren op een persoon die zichzelf meester in de rechten noemt, maar zelf nog nooit als advocaat ingeschreven is geweest. de procedures worden dan ook door ingehuurde advocaten gevoerd.
er is nog een overeenkomst tussen de zaakjes die mij is opgevallen, in geen van de procedures door dit ondoorzichtig gebouw van stichtinkjes en bv's gevoerd is ooit iets van geldelijke genoegdoening aan gedupeerden gekomen. een succespercentage van 0 uitgedrukt in harde €
ook is het verdraaide lastig om eenmaal ingeschreven je weer uit te schrijven, laat staan je geld terug te krijgen. storneren voor het te laat is werkt soms nog, maar er zijn gevallen bekend dat de stichting dan met deurwaarders dreigt.
vervelend dat dit volgens de wet allemaal schijnt te mogen, maar ja diezelfde wet staat u toe te gokken bij de staatsloterij en geloof te hebben in de medicinale werking van ingestraald water of dat iemand op sandalen over water loopt.
bang geworden? ik mag het hopen. er is alle reden toe.