Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-02-2015 09:35:05
Huishouden & Energie

Slimmemeter

Hallo dimitryvanrie,

slimme meter niet verplicht

u bent niet verplicht om een slimme meter te accepteren. als u bezwaar heeft kunt u de netbeheerder vragen uw gegevens niet op afstand uit te lezen. de netbeheerder zet dan deze functie uit. de slimme meter werkt dan op dezelfde manier als de huidige energiemeter.

u mag de slimme meter ook weigeren. dan houdt u uw huidige meter. of, als uw meter is afgekeurd, krijgt u een traditionele meter. u moet dan zelf jaarlijks uw meterstanden doorgeven of er komt een meteropnemer langs. u krijgt dan ook geen tweemaandelijkse overzichten van uw verbruik.
(bronhttp://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/slimme-meter/slimme-meter-uitleg?gclid=cnaay7ls48mcfatnwgod4vwazq">:rijksoverheid)

met vr.gr.