Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjoerd65
sjoerd65 - 16-02-2015 13:00:25
Huishouden & Energie

Slimmemeter

Ik heb ook zonnepanelen en mijn ferrarismeter (draaischijf) saldeert alles automatisch. doordat ik de afgelopen jaren veel meer terug heb geleverd dan verbruikt heb ik deze winter mijn huis maar verwarmt met elektrische kachels. aankomende zomer maak ik het verbruik dan wel weer nul. ook ik ben niet gediend van een zogenaamde "slimme meter". de enige slimmigheid die er aan deze meter zit is dat hij op afstand is uit te lezen, dus weer iets wat de overheid op kan slaan. wat ik daar als consument aan heb heeft nog niemand mij uit kunnen leggen (ik schrijf nu elke zondag de meterstanden op).
in dit zelfde rijtje past trouwens ook het "energielabel". net zo onzinnig en voor de consument alleen maar weer kostbaar. wat ik niet begrijp is dat dit soort verzinsels van de controlerende overheid bewierookt wordt door instanties als 'vereniging eigen huis' en dergelijke. ik had van deze organisaties een kritische reactie verwacht maar blijkbaar hebben zei er ook belang bij......