Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wimkep - 16-02-2015 16:30:40
Huishouden & Energie

Slimmemeter

Beste allemaal,
je kunt een slimme meter weigeren. misschien zijn daar valide argumenten voor. jammer genoeg lees ik ook reacties waar ik vraagtekens bij heb.
als de oude ferrarismeter - met draaischijf - vervangen moet worden omdat hij stuk is of vanwege afkeuring van de betreffende serie meters, komt er volgens mij een - al of niet slimme - digitale meter voor terug. een mechanische meter is volgens mij iets voor het museum. msschien komt er bij vervanging zelfs ook wel een meter met vier telwerken, waardoor teruglevering kan worden geregistreerd.
voor de zonnepaneelbezitters die vanwege het salderen,geen nieuwe meter willen, heb ik totaal geen begrip. deze mensen willen 100% vergoed hebben voor hun teruglevering, terwijl ze wel het openbare net willen gebruiken. dit houdt dus in dat de mensen die zonnepanelen niet kunnen plaatsen of er de centen niet voor hebben, mogen betalen voor de ontwijkers op het moment dat salderen zou worden afgeschaft.
het openbare net kost in de lucht houden kost gewoon geld. als je voor teruglevering niet wil betalen, zorg dan op eigen terrein zelf voor opslagcapaciteit.
euhhh, ja . wij hebben zonnepanelen.