Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ze
zeiksnor - 16-02-2015 18:55:14
Computers & Telefonie

"innametarief reparatie macrepair"

Ik dacht dat macrepair een net bedrijf was, en zette mijn paraaf op de bon om deze te laten maken met in gedachten de prijs die ik even daarvoor op de website had gezien.
er wordt met geen woord gerept over innamekosten en alleen maar met geen onderzoek kosten op de website.
als je gaat zoeken op het woord "innamekosten macrepair" vindt je een oude pagina met 19% btw waarop het bedrag van 45 euro staat. het is dus willekeur want bij welk bedrag, welke reparatie ga je dat aan de klant in rekening brengen?
een barstje in het scherm van een oude iphone 3gs? software probleempje van je ipod die niks meer waard is van je dochter?
nogmaals ik had haast toen ik de mac pro inleverde, op de bon staat inderdaad een bedrag van 99,22 euro met mijn paraaf, maar kom op zeg, als ik mijn auto met een lekke band naar de garage breng dan betaal je toch de reparatie ??!!
innamekosten hoe verzin je het??
de medewerker van macrepair was ook heel warrig en sprak binnensmonds en hield opeens een briefje voor me, er had wel op kunnen staan, vanaf nu betaald u de huur van het pand voor ons...