Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 17-02-2015 03:30:30
Computers & Telefonie

"innametarief reparatie macrepair"

Tsja, gelikte site, komt vertrouwenwekkend over, natuurlijk. de verdere handelwijze lijkt er echter vooral op gericht om jou als klant zo veel mogelijk centen afhandig te maken. innamekosten? pfffff... wat een flauwekul!

de tekst op de site is overigens ook tamelijk misleidend. u spreekt over "geen onderzoekskosten". de site zegt echter: een gratis "vooronderzoek". dan kijken ze alleen maar even vluchtig naar het apparaat. de rest van de tekst spreekt boekdelen: ze nemen daarna contact op over "verder onderzoek" en eventueel reparatie. en reken maar dat ze dat verdere onderzoek heftig in rekening gaan brengen.

op mij komt het verhaal over als een zaakje dat met slimme formuleringen volkomen verkeerde verwachtingen weet te wekken.

vanaf nu, voor je iets ondertekent, altijd eerst goed doorlezen. heb je te veel haast, dan niet tekenen. ik snap trouwens wel dat je dat gedaan hebt; had iedereen kunnen overkomen. kwestie van vertrouwen geven... helaas blijken sommige lieden dat vertrouwen niet waard.