Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 17-02-2015 13:40:16
Computers & Telefonie

Avg rescue usb stick

Graag gedaan, ik hoop dat e.e.a. wordt opgelost.
op zich zou ik niet te veel met het register "rommelen".
als die gebruiker meer dan 1 anti-virusprogramma op de pc heeft staan kan dat ook problemen veroorzaken. mbam kunt u los naast een anti-virus programma gebruiken, die hebben geen last van elkaar.
als alles opgelost is en de pc weer goed werkt is het misschien een idee om zelf een herstelpunt te maken. blijft alles goed werken dan kan na ca een week de schijfopruiming van windows gebruikt worden en dan eventueel ook kiezen voor alle herstelpunten verwijderen behalve het laatste (dat gebruiker zelf aangemaakt heeft en de pc dus bijv. een week probleemloos gewerkt heeft). de schijfopruiming van windows is eigenlijk altijd wel goed voor zover ik die tot dusver gebruikt heb.
overigens kan het scannen lang duren evenals foutcontrole laten lopen, het laatste beslist niet onderbreken. als u foutcontrole (met repair) laat lopen kan het zijn dat die pas aan de slag gaat na het eerst afsluiten van de pc en vervolgens weer opstarten.
als alles is opgelost kan de gebruiker ook nog windows laten defragmenteren. dat gaat via dezelfde weg als schijfopruiming maar dan in het getoonde venstertje op extra klikken, dan ziet u defragmenteren staan. ook dat kan even duren.
vr.gr.