Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shan - 17-02-2015 18:24:13
Computers & Telefonie

Avg rescue usb stick

Ik ben altijd heel voorzichtig met het register, maar ccleaner zal niet snel teveel opruimen, daarbij komt dat ik altijd de 'opruiming' opsla.
de gebruiker heeft maar 1 anti-virusprogramma op de pc staan. hij had wel een keer ws per ongeluk bij avg de probeerversie pro aangetikt en kwam in de problemen toen de proeftijd verliep en moest gaan betalen. dat probleem was snel verholpen door gebruik te maken avg's mogelijheid te downgraden. ik gebruik mbam zelf ook. glary utilitis vind ik ook een prettig te gebruiken prog.
de lijst met programma's bevatte ook een paar vreemde snuiters waarvan de gebruiker niet wist hoe hij daar aankwam. er valt nog veel te doen aan die machien en de gebruiker.;-)
aan schijfopruiming en foutcontrole en defragmenteren zijn we nog niet toegekomen. wie weet komt dat nog , als hij eerst maar van de storingen af is. eigenlijk zou ik de desktop een paar dagen thuis willen hebben om dat allemaal te doen.
bedankt weer voor de tips.
gr. shan
vr.gr.