Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gfeldkamp
gfeldkamp - 18-02-2015 10:53:37
Computers & Telefonie

Geplukt door kpn - wie heeft tips om teveel betaalt geld terug te krijgen

We zijn enkele weken verder....
kpn heeft een klein bedrag van wat ze me schuldig zijn teruggegeven. maximale coulance noemen ze dat. ik heb hun 'maximale coulance' geweigerd en terug gestort.
mijn rechtsbijstandverzekering arag heeft alle stukken ontvangen en laat van zich horen.
mijn aansluitingen thuis worden per 2 maart over gezet naar vodafone.
so far so good,- zou je zeggen.
ware het niet dat niets het nog doet thuis. ik kan niet bellen, kan niet internetten en ook de tv doet het niet meer.
toeval?
de storingen helpdesk weet het niet. als ze de lijn doormeten maken ze contact met mijn 'expedia box' en lijkt alles senang: alle lampjes branden groen. terwijl in het echt elk tweede lichtje uit staat. als ze een monteur proberen te regelen blijkt daar vanuit hun systeem een rem op te staan. "dus ligt het bij ons" zeggen ze. maar hoezo en hoe en wat daaraan te doen, - daar hebben ze geen antwoord op.
wat de zaak raadselachtiger maakt is dat mijn systeem het laatste moment dat ik online was aangeeft: 24.00 uur op 17 februari. "maar op dat tijdstip werken wij helemaal niet"zeggen ze bij kpn “en we hebben geen geautomatiseerde uit knop. “ dus dat moet een externe storing zijn. ja klopt: een storing bij nou net dat ene persoon die hen op het matje roept als een stoute jongen en zegt dat je van andermans geld af moet blijven.
kpn laat zien waarin een groot bedrijf heel klein kan zijn: met lange tenen kinderachtig gedrag tentoon stellen van “ik zal wel laten zien wie hier de grootste is'. ongelofelijk, maar wat anders zou het kunnen zijn? je zou ze bijna een aai over de bol willen geven en zeggen dat het maar heel even pijn doet en allemaal goed komt als ze mijn 506,62 terug storten.