Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 18-02-2015 18:14:18
Geldzaken & Recht

Afronden centen ook voor pin

[quote=igroen schreef op woensdag 18 feb 2015, 14:39]ze ontnemen mij wel de keuze tussen pin en cash. op de kassa staat namelijk het bedrag afgerond weergegeven voor mij is het dan onduidelijk tot er betaald wordt en de kassabon gegeven wordt of het naar boven of beneden is. dus ga ik maar vragen wat het is, geld is namelijk geld en al die centen bij elkaar opgeteld is op jaarbasis nog steeds een leuk bedrag.
dit is ook mijn ervaring. ze noemen het afgeronde bedrag, dus pas als je pint merk je of het bedrag eigenlijk 1 of 2 cent meer of minder is. ik vind dat eigenlijk wel slim van kruidvat. en natuurlijk mag dat, net als dat je zelf de bedragen mag optellen.