Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 18-02-2015 22:21:39
Vrije tijd & Tuin

Eten en drinken

[quote=bertjebert schreef op woensdag 18 feb 2015, 22:01]je mag als je naar de bios gaat geen eigen drinken en eten meenemen, dat vind ik al belachelijk,maar ok. nu gaat gaat mijn dochter die op dieet is naar de bios in zaandam.van een snotaap die daar werkt moet ze haar tas open maken en mag ze haar dieet drinken en speciale zoutjes niet mee naar binnen nemen,maar ze kan daar geen eten of drinken kopen wat ze mag. mijn vraag is mag dit zomaar . achter af mag je het wel weer ophalen. ik vind dit zo belachelijk.

laten we even wel zijn: dieet en bioscoopbezoek. wat nu "dieet drinken en dieet zoutjes". dochter kan dan toch gewoon een flesje water kopen. okay, kost geld, maar dat weet je van de voren. en waarom in hemelsnaam 'speciale zoutjes'? ze kan toch wel 2½ uur zonder wat knabbelen? anders stopt ze maar wortelen in haar tas en, als "de snotaap" vraagt waar de wortelen voor zijn ze kan antwoorden: het konijn. maar ik vind dit zo'n rare vraag. zou iets anders zijn als ze iedere twee uur iets moet eten voor haar bloedsuiker, maar dan heeft men meestal een medisch paspoort bij zich.