Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 19-02-2015 00:15:08
Vrije tijd & Tuin

Eten en drinken

Je mag als je naar de bios gaat geen eigen drinken en eten meenemen, dat vind ik al belachelijk,maar ok.
het staat aangegeven, u mag dat belachelijk vinden, maar het mag niet. je mag er ook niet roken of alcohol gebruiken bijvoorbeeld.

nu gaat gaat mijn dochter die op dieet is naar de bios in zaandam.
als het een zéér belangrijk dieet is, levensgevaarlijk of ziekmakend als er niet een bepaald kleinigheidje gegeten/gedronken wordt (water kan je daar kopen) op een bepaald moment, is dit een domme aktie. er is een verschil tussen één speciale reep oid of een pakket snacks.

van een snotaap die daar werkt moet ze haar tas open maken en mag ze haar dieet drinken en speciale zoutjes niet mee naar binnen nemen
de "snotaap" werkt daar, daarnaast getuigt uw terminologie niet van respect maar dat terzijde, als zij een klein zakje/doosje/verpakking meeneemt, wat gewoon medisch noodzakelijk is, zou dat moeten kunnen m.i.