Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 19-02-2015 04:58:26
Vrije tijd & Tuin

Eten en drinken

Wat mij betreft verbieden ze sowieso het nuttigen van voedingswaren tijdens een film. het is zo bloedirritant om overal om je heen het geknisper van verpakkingen, gekraak van zoutjes, etc. te moeten horen, terwijl je lekker naar een film zit te kijken.

drinken, nou vooruit dan maar. maar dat heen en weer geloop van het personeel die komen bedienen kan me ook niet echt bekoren. van mij mogen we gewoon teruggaan naar de tijd waarin je gewoon een pauze had, waarin je een drankje kon kopen en nuttigen.

als je naar het theater gaat, zit je ook gewoon zonder versnaperingen naar de voorstelling te kijken, nietwaar?

in dit geval zou ik zeggen: get a life! jongejuffer is kennelijk op een afslankkuur. de beste methode om af te slanken is nog altijd minder te eten dan wat je verbrandt. dan heb je al die dure afslankproducten niet eens nodig en kun je zelfs bij een uitje als dit je veroorloven om een tussendoortje te nemen. en als je dan toch wilt afslanken, wat is er dan beter dan niets te eten? en water of iets met weinig calorieën is ook heus wel in de bios verkrijgbaar.

die "snotaap" is gewoon een medewerker die zijn werk uitvoert volgens zijn instructies.

alleen wanneer je op medisch voorschrift op bepaalde tijden bepaalde dingen moet eten, zou je gelijk hebben. niet wanneer het erom gaat dat mevrouw wil snoepen, ondanks het feit dat ze al te dik is.

ik begrijp bovendien de hele maatschappij niet meer: iedereen denkt tegenwoordig overal maar te moeten kunnen eten en drinken. op het gevaar af voor "ouwe l**" te worden versleten: dat was vroeger wel anders.... en wij hebben dat ook altijd prima overleefd.