Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madmenyo - 23-02-2015 10:50:26
Vrije tijd & Tuin

Eten en drinken

Wat een belachelijke reacties op je vraag. ja logisch dat je wat te knabbelen wil hebben tijdens een film, dat hoort er nu eenmaal een beetje bij. echter zijn het de huis regels en regels zijn er om vanaf te wijken.

ik kan u vertellen dat als ik met mijn partner naar de bios ga, city of arena in amsterdam, wij voor de complete rij aan eten bij ons hebben. wij zijn nog nooit gecontroleerd en ik zou dat ook best belachelijk vinden. denk er wel aan dat de verpakkingen niet teveel geluid maken anders stoor je je buren wellicht.

dus een optie is om van alleen een filmpje ook een dagje amsterdam te maken aangezien jullie in de buurt wonen. een andere optie is om een brief te schrijven naar de klanten service met daarin netjes je klacht en of er voor uw dochter geen uitzondering gemaakt kan worden. je kan het eten en drinken ook gewoon verstoppen tussen je kleding.