Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erikstrijbos - 23-02-2015 20:53:44
Huishouden & Energie

Badkamer van molenaar(prominent)

[quote=sanderwieringa schreef op zaterdag 7 feb 2015, 21:57]beste allemaal, afgelopen vrijdagochtend nieuwe partij op bezoek gehad zwaluw comfort sanitair uit zeewolde. veel positieve reacties op hun facebookpagina van klanten die een douche hebben laten plaatsen. en in één dag. om de mislukking met de firma molenaar achter me te laten heb ik de moeite genomen om voor de afspraak een privébericht te sturen via facebook naar een persoon die melde tevreden te zijn. deze klant was zeer positief over de firma zwaluw. en dat klopt!

adviseur van zwaluw de heer g. raaijen was netjes op tijd. duidelijke uitleg over de mogelijkheden met behulp van een tekenprogramma en voorbeelden van reeds geplaatste douchecabines. in tegenstelling tot het kladje van de molenaar adviseur. de offerte van zwaluw kwam uit op 5976 euro! dit voor exact dezelfde opstelling en opties.overigens is de douche bij zwaluw te bestellen in dezelfde kleur als het huidige beige sanitair. dit was bij de firma molenaar niet mogelijk.

omdat mijn schoonmoeder voor controle naar het ziekenhuis moest en niet aanwezig wou zijn na de nare ontmoeting met de firma molenaar kon ik niet gelijk de knoop doorhakken. ik legde de heer raaijen dit voor. hij beloofde mij een mail te sturen met een offerte en een 3d afbeelding van zijn voorstel. dezelfde dag mogen ontvangen. na overleg met mijn schoonmoeder hebben wij akkoord gegeven. de montagedatum is de eerste week van maart. ik zal in maart na het plaatsen van de douchecabine verslag doen.