Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

k@
k@njer73 - 25-02-2015 12:17:31
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten: jumbo's laagsteprijsgarantie?

Beste,
ook wij hebben zelfs div. keren problemen gehad met de laagste prijs garantie van jumbo.
we hebben producten gekocht die ergens anders goedkoper waren zonder prijs aanpassingen .bij de jumbo krijg je het product idd gratis mee, de prijs word ook aangepast ( tijdelijk ) en gaat later weer terug naar zijn oorspronkelijke prijs waar het product dat elders niet duurder is geworden ( dus nog steeds de zelfde prijs en nee geen aanbieding is/was).
moeten we dan bij div. verschillende winkels terecht als jumbo de laagste prijs garantie geeft, of dit nu een jumbo franchising of een andere supermarkt .
dan nu maar te zwijgen over de reclame die er gemaakt word, als of je een product wat elders goed koper is mee krijgt !!!!!
echt niet jumbo ............ hallo ...... je moet het eerst ergens anders kopen en dan krijg je het product " " gratis mee ..........
de 7 regels hier van zijn erg ingewikkeld en vaag van toepassing .