Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-03-2015 16:32:42
Elektronica & TV

Stofzuiger kirby

Hoi,

kirby mislijd je !
1 maand geleden kregen wij een enqute aan de deur over schoonmaken in je huis.
er werd verteld als wij mee zouden doen, we kans maakten op een gratis schoonmaakbeurt in een deel van het huis zoals keuken, huiskamer, voeren of badkamer enz. kortom de enquete hebben wij gedaan. 2 weken geleden werden wij gebeld door het zogenaamde onderzoeks bureau dat wij uit gekozen waren voor een gratis schoonbeurt in een deel van ons huis en vroegen aan ons welk deel wij gratis schoon gemaakt zou worden. wij gaven op de badkamer kalk vrij gemaakt zou worden. er werd een afspraak gemaakt dat de badkamer gratis gereinigd werd en klak vrij gemaakt zou worden door het schoonmaak bedrijf.
de afspraak was vandaag om 11:00 uur. om 11:00 uur stond een keurige jonge man, net in pak met een koffer voor de deur, wat wij al vreemd vonden dat hij de badkamer kalk vrij zou maken. hij wou even een kleine demostatie geven wat de kirby stofzuiger allemaal kon voordat hij de badkamer kalk vrij ging maken.
de kleine demostratie duurde veel langer dan dat wij dachten, een prachtig apparaat met een verbluffend resultaat moet ik wel zeggen, maar toen hij de prijs van het apparaat vertelde schrokken wij wel, maar liefst €. 3250,=, het kon ook in delen betaald worden of op afbetaling van €. 150,= per maand ! zelfs bood hij aan om evt. bestaande leningen over te nemen tegen een lage rente als wij maar het kirby apparaat zouden aanschaffen. hij bleef maar praten en steeds meer resutaten laten zien die al eerder in dit onderwerp door andere vermeld zijn.
na 2 1/2 uur waren wij het zat en heb hem verteld dat de zogenaamde enquete van schoonmaken er mislijdend zijn en een overkapte manier was om het kirby apparaat aan de man te brengen. ook had deze vertegenwoordiger steeds contact met zijn baas en kwam steeds met aanbiedingen om de prijs te laten zakken, waarwij niet intrapte. na bijna 3 uur heb ik hem met dwang (huisvreudebreuk) verzocht ons huis te verlaten, genoeg is genoeg, maar hij bleef tot het laatst proberen om het apparaat te slijten. eindelijk hij was met zijn prachtige kirby apparaat het huis uit. dus mensen pas op !!! trap hier niet in en doe niet mee met zo'n mislijdende enquete. en de vraag of dit apparaat die €3250,= het waard is, ik denk het niet ! het is mij inziens een veredelde stofzuiger met een goed resultaat.
als ik een grote geldprijs zou winnen zou ik heb misschien aanschaffen, want het blijft een hele hoge prijs !