Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 13-03-2015 13:53:24
Auto & Vervoer

Anwb/united consumers ledenvoordeel tankpas werkt niet.

@aurora1,

.....u kunt anders rechtstreeks bij united consumers gratis een tankkaart aanvragen......
nou, gratis ....
die kost je wel € 5,- als je niet voldoende tankt. ;-)


de unitedconsumers tankkaart heeft een kaartwaarde (momenteel per 1 november 2014 is dat € 5,- incl. btw).
indien de deelnemer in de zes maanden na levering van de unitedconsumers tankkaart minimaal 250 liter brandstof met de unitedconsumers tankkaart heeft getankt, dan zullen de kaartkosten niet in rekening worden gebracht.
indien de deelnemer in de zes maanden na levering van de unitedconsumers tankkaart een tweede product afneemt (zijnde een energieaansluiting, een autoverzekering of een mobiel telefoonabonnement), dan zullen de kaartkosten niet in rekening worden gebracht. deze regel is van toepassing op maximaal 1 unitedconsumers tankkaart per deelnemer.
indien de deelnemer in de zes maandan na levering van de unitedconsumers tankkaart niet voldaan heeft aan een van de voorwaarden zoals gesteld in punt 2 en 3 dan zullen de kaartkosten na het verstrijken van deze periode worden verrekend met het kortingstegoed dat de deelnemer bij de stichting beheer derdengelden unitedconsumers kortingsprogramma's heeft opgebouwd. indien er geen of onvoldoende saldo in dit tegoed aanwezig is, dan zal unitedconsumers de kaartwaarde van de rekening van de deelnemer incasseren. bij aanmelding voor een unitedconsumers tankkaart machtigt de deelnemer unitedconsumers hiertoe eenmalig.