Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 15-03-2015 08:28:40
Computers & Telefonie

Windows 7 firewall geeft problemen

[quote=edrick3 schreef op woensdag 11 mrt 2015, 20:26]@cees60,

.....maar heb gezien dat ook windows defender actief is.....
ter info: klik hier.

gompy2 heeft denk ik nog wel meer testresultaten. ;-)
nou gelukkig ik niet alleen.
ik schrijf al jaar en dag dat, aan hand van testresultaten van gerenommeerde internationale av-testlabs waar ik ook naar link, dat de windows beveiligingsproducten windows defender en microsoft security essentials een schijnveiligheid geeft voor de hedendaagse malware.
afgelopen zaterdag werd er een test in de uitzending van kassa weergegeven die de consumentenbond heeft gedaan, en waar ook nog eens duidelijk werd aangeven dat windows defender in feite ongeschikt is als beveiligingssoftware.
klik-> http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/welke-antivirusscanner-is-het-best/speel/1/?utm_medium=email">welke antivirusscanner is het best?

uiteraard ben ik niet "mijn broeders hoeder", en moet iedereen voor zich zelf weten wat voor beveiligingssoftware men neemt, maar als ik hier geregeld lees dat personen durven te beweren dat windows defender of microsoft security essentials prima beveiligingssoftware is "omdat men nog nergens last van heeft gehad" , dan denk ik dat men wel dagelijks van dat soort uitzendingen mag gaan doen wil het een beetje doordringen bij iedereen, en dan nog zal niet iedereen overtuigd zijn vrees ik.