Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 16-03-2015 21:20:05
Auto & Vervoer

Scootmobiel

[quote=endemion schreef op maandag 16 mrt 2015, 16:47](die "first" poster activiteiten zijn irritant, enkel ff snel een linkje plaatsen zonder er ff een korte beschrijving bij te geven en daarmee de vraag te beantwoorden)
als er een grote lap tekst te lezen is, doe ik dit meestal zo.
juist om het geheel wat overzichtelijker te maken.

daarnaast staat er in de spelregels o.a. het volgende:
"bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd."

maar wat is er mis met een duidelijke link naar een pagina die duidelijke uitleg geeft op een vraag, gesteld door een ts? en via die link krijgt men ook nog aanvullende info m.b.t. een scootmobiel.

maar goed, hier dan een samenvatting m.b.t. de door ts gestelde vraag:
"met een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig mag u gebruikmaken van de stoep, het voetpad, het fietspad, het fiets/bromfietspad en de rijbaan. u mag geen gebruik maken van autowegen en autosnelwegen. als deze wegonderdelen allemaal aanwezig zijn, mag u zelf bepalen welke weg u neemt. u moet zich houden aan de verkeersregels van die weg."