Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 17-03-2015 16:01:52
Computers & Telefonie

Windows 7 firewall geeft problemen

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 17 mrt 2015, 15:09]
dat https://charts.tweakzones.net/wvxmh/1/index.html">tweakers, althans de gebruikers, kun je ook niet meer serieus nemen.

al vond ik aan de uitslag van de test, ook enkele vreemde punten zitten. dat norton het systeem niet noemenswaardig zou belasten en mcafee 'n derde plek.
ik heb die enquête toen gezien, klik hier-> http://awards.tweakers.net/categorie/9/190/beste-beveiligingssoftware.html">beste beveiligingssoftware

het is bij veel lezers bij tweakers al net zo als bij andere fora, de meesten roeptoeteren zo maar wat, de software die men zelf gebruikt is het beste, hun mening en oordeel is nergens op gebaseerd, en er zijn er maar weinig die refereren aan tetst die av-testlabs doen en daar een mening op baseren en alles een beetje rationeel beredeneren.
het zij zo hoor...
sommigen zal men nooit en te nimmer bereiken, anderen zien na het lezen van artikelen "het licht" en hoe de werkelijke feiten zijn . ;-)
en of het nu over av-software gaat of over goede firewalls of over fietsbellen, het roeptoeteren zonder enig vooronderzoek zal altijd blijven.
die uitslag bij tweakers is dus van nul en generlei waarde om het maar even deftig te zeggen.

lees via de link hieronder maar verder en ga vandaar uit naar de uitslagen van de meest gerenommeerde av-test labs.
klik hier-> http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/virusscanner-20/?vhash=c749c73j#1069460">uitleg