Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frits
frits - 18-03-2015 12:27:44
Auto & Vervoer

Geen cruise controle, wel toegezegd

Even ter verduidelijking, het betrof een auto met automatische versnellingsbak t.w.v. € 11000,- en tijdens de proefrit 10 min. was ik daar meer mee bezig, na deze proefrit heb ik het over de cc gehad en bij het halen en betalen van de auto nogmaals maar de verkoper wist niet hoe het werkt maar het was aanwezig (niet dus) daarna heb ik thuis de manual gelezen en bleek het bij sommige uitvoeringen wel aanwezig te zijn, de verkoper vertelde dat dit de meest uitgebreide versie was.

als ik het had geweten had ik de koop niet gesloten of er moest een cc ingezet worden en had ik een andere prijs bedongen.

ik voel mij belazerd door de onkunde van de verkoper en dat bij een gerenommeerde garage met meerdere vestigingen in limburg.
als je een auto koopt zonder eerst de manual te lezen weet je niet wat de mogelijkheden zijn, alleen al de boor computer beslaat 40 bladzijden.