Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 20-03-2015 11:50:48
Geldzaken & Recht

Wat moet ik doen?

Ik vrees dat er nu niet veel meer aan te doen is behalve je geld terugvorderen. ze zijn namelijk nog niet failliet. dan nog heb je grote kans dat je achter aan mag sluiten.

we kopen steeds meer online en steeds meer bij webshops waarvan we eigenlijk niet veel weten. let op het thuiswinkelwaarborg logo zouden ze bij kassa zeggen. mijn ervaring is dat je daar ook niet veel aan hebt. kijk of grotere webshops het produkt verkopen. de kans dat je daar nog iets van je geld terugziet is groter dan bij een kleine webshop alhoewel die grote ook om kunnen vallen.

probeer of je een (studenten)creditcard kunt krijgen. gebruik dat ding niet als lening of als bankpas, dat kost allemaal geld. betaal je internetaankopen met je creditcard en los het bedrag dat openstaat elke maand af. op die manier kost een creditcard zo'n 25 euro per jaar. als all4games betalen met een creditcard aanbood krijgen de klanten die dat hebben gedaan hun geld terug van de creditcardmaatschappij.