Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 20-03-2015 19:01:39
Geldzaken & Recht

Wel of geen aangifte doen van mishandeling

Heb vernomen dat de mishandelde morgen aangifte gaat doen,ondanks het bericht dat de moeder van de mishandelaar te horen heeft gekregen dat haar leven niet lang meer zal duren omdat de vreselijke ziekte al te ver gevorderd is en ze geen chemo kuur wil hebben,is de verwachting ongeveer een half jaar,het is in en in triest voor de mishandelaar dat zijn moeder niet lang meer heeft,maar ook de politie heeft ondanks deze zeer trieste situatie geadviseerd om toch aangifte te doen.
dus zullen de vader en moeder nog meer ellende aan hun hoofd hebben omdat zoonlief opgepakt word,en de mishandelaar het dubbel zo zwaar zal krijgen omdat hij z,n poten (ook nogus in z,n proeftijd) niet van zijn inmiddels ex-vrouw kon thuislaten.
maar ver.....(gedorie) het is en blijft een zeer en zeer triest verhaal.