Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 22-03-2015 10:12:16
Geldzaken & Recht

Bij aow meer belasting betalen

N.b: het gevaar van de online aangifte is dat er niet of nauwelijks 'onder water' gekeken kan worden. pats boem de uitslag en daarmee moet je het doen. het gewone aangifteprogramma heeft hier aanzienlijk meer mogelijkheden te zien of er optimaal is verdeeld en of de mogelijke heffingskortingen daadwerkelijk zijn gerealiseerd. het online programma geeft een summier overzicht van de aangifte pas na inzending. het opnieuw insturen van de aangifte zal meestal achterwege blijven. met de eventuele (grote) fiscale schade als gevolg. maar wat niet weet wat niet deert toch?

n.b: de belastingdienst heeft het gewone aangifteprogramma diep verstopt op de site. de dienst wil dat we allemaal het online programma (of de app) gebruiken. een minachting van de belastingplichtige om slechts deze twee programma's voor dummies te presenteren. en misleiding door het gewone aangifteprogramma onder de toonbank te houden. en dit accepteren we allemaal!
tip: het gewone aangifteprogramma 2014 is eenvoudig te vinden door te googelen op: aangifteprogramma 2014 downloaden windows (of apple) ik adviseer iedereen de reeds ingestuurde aangifte te checken met het gewone aangifteprogramma. ook de vooringevulde gegevens komen in dit programma nog simpeler dan vorig jaar te voorschijn. beide prgramma's kunnen zonder probleem naast elkaar worden gebruikt.