Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mirush - 23-03-2015 10:58:18
Geldzaken & Recht

Aftrek vervoerskosten naar arts of ziekenhuis

[quote=fisbel schreef op zondag 22 mrt 2015, 14:28]@mirush:
u verwart kennelijk een aantal zaken. de belastingdienst accepteerde uw vervoerkosten niet. dat kan, maar dan heeft u waarschijnlijk niet voldoende kunnen aantonen dat u het aantal kilometers dat u heeft opgevoerd in uw aangifte daadwerkelijk heeft gemaakt. u moet wel kunnen aantonen dat deze kilometers per auto zijn gemaakt. en u vermeldt nergens met welke kilometerprijs u heeft gerekend.

n.b wij (....) zijn geen heren van de belastingdienst. wij zijn enthousiaste en ook wel deskundige belastinginvullers die proberen met informatie anderen op dit forum te helpen. en zo'n beetje de helft van de medewerkers belastingdienst zijn dames / mevrouwen.

voor de laatste keer:
ik heb bewijs voor alle gemaakte kilometers gepresenteerd. dat is het punt niet. de berekening voor de km prijs heb ik gemaakt volgens de rekentool van de anwb voor mijn eigen auto (de merk doet er niet toe). de belastingdienst kan altijd controleren of dat klopt. het antwoord van de heer inspecteur was dat de belastingdienst accepteert de berekening volgens de anwb niet. punt. duidelijker kan ik het niet formuleren. wees gewaarschuwd!
ik heb mijn vraag gesteld in de veronderstelling dat ik een antwoord van een deskundige zou krijgen. al gauw had ik het in de gaten dat dat een forum van goed bedoelde maar ook nieuwsgierige lezers was. mijn opmerking over de heren van de belastingdienst had meer betrekking tot de reclame op tv.
op een punt ben ik wijzer geworden. zoek het beter zelf uit, kost minder tijd. oh ja, ook het feit dat bij de bd veel vrouwen in dienst zijn.
bedankt voor jullie tijd en de goedbedoelde advies, maar ik ben nog steeds op zoek naar het juiste antwoord.