Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
ladyvenom - 23-03-2015 21:18:52
Computers & Telefonie

Lg cashback actie nep ?

Ik heb in oktober ook de lg g2 gekocht met de belofte €50 terug te krijgen... een halfjaar later wacht ik er nog steeds op. na een paar keer mailen zeiden ze dat het overgemaakt was in januari, niks ontvangen, ze beloofden het na te kijken bij de bank. daarna na 2 maanden niks te horen ging ik weer klagen en kwamen ze met letterlijk hetzelfde verhaal dat het in januari was overgemaakt, of ik mijn gegevens kon controleren en dat ik er wel rekening mee moest houden dat de transactie niet onder naam van lg gebeurde.

na alle reacties op internet te lezen ben ik ervan overtuigd dat die hele actie inderdaad oplichterij is, suggesties over hoe ik dit het beste aan kan pakken zijn welkom :(