Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 24-03-2015 21:28:52
Geldzaken & Recht

Iedereen mag zich makelaar noemen.

[quote=van leyden schreef op dinsdag 24 mrt 2015, 18:39]"iedereen kan zich makelaar noemen".

inderdaad, sommigen doen dat gewoon, ze hebben misschien nog wel minder kennis en kunnen dan jij, maar zaken zijn zaken.
de bluf moet ze later gaan redden.

hoe moeilijk kan het dus zijn om je eigen makelaar te zijn? iedere onnozele kan makelaartje spelen.
laat je niet gek maken door de zogenaamde deskundigen die beweren dat het een vak apart is.
preken voor eigen parochie is dat.

lees je in hoe zoiets gaat, het valt allemaal wel mee als je het goed regelt.

voor de bangeriken> vraag rond in je kennissen en buren kring. die kennen de plaatselijke situatie beter als elk forumlid. mond op mond reclame is belangrijk in zulke zaken.


je zwamt een hoop uit je nek. een echte makelaar is echt wel een vak.... ja iedereen kan makelaar worden dat klopt, het is geen beschermd beroep, dit betekent niet dat iedereen het ook kan. we spreken hier over taxeren, martkennis etc. en nee dat kent niet iedereen in je kennissenkrng, iemand die dat roept is zeer onnozel en nee ik ben geen makelaar. wat ik wel weet is dat een aankopend makelaar mij zeer veel geld heeft bespaard en mij op dingenheeft gewezen waar ik geen weet van heeft en 'onnozele' van leyden zeker niet.

ja er zitten er ook een paar tussen, maar laat je dan adviseren door kennissen op zoek naar een nvm aangesloten makelaar. deze worden moeten namelijk wel hun actuele kennis bijhouden.