Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 29-03-2015 08:20:44
Auto & Vervoer

Nooit meer mogen auto rijden ???....

[quote=de eelco schreef op zaterdag 28 mrt 2015, 11:30]
mijn mening is dat zulke bestuurders nooit meer een rijbewijs mogen hebben en voor elke cent aansprakelijk moeten zijn ...


beste de eelco,

dat ben ik helemaal met u eens, net zoals zovelen. dit http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/babydoodrijder_blijkt_notoire.html">artikel zegt al genoeg.
met drank op achter het stuur mag van mij harder aangepakt worden. iemand kiest er zelf voor om met drank op achter het stuur te gaan zitten. hij/zij zou ook een taxi kunnen bellen.
een rechter komt waarschijnlijk uit op een taakstraf. kan me niet voorstellen dat de automobilist uit uw vraag niet de 'schuldige' is, alhoewel men nooit weet wat de uitkomst is als verzekeringsmaatschappijen handje klap gaan doen.
vraag me overigens wel af of de automobilist met drank op nog wel een beroep op zijn autoverzekering kan doen.