Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stef84 - 30-03-2015 17:41:37
Huishouden & Energie

Welke matras?

@annemau:
sommige mensen doen graag negatief als je iets goedbedoelds probeet te doen of gewoon iets wilt weten. maar ik weet een oplosing;-)
jij wordt eigenaar van ikea, ik van beterbed en ik neem de consumentenbodn er ook gelijk bij dan kan niemand klagen dat ik daar geen abonnement neem;-) en iedereen die negatief op onze posts reageert verkopen we een matras emt levende muizen erin. asl ze daar dan een review over schrijven si er niemand die ze serieus neemt en ervaren ze zelf ook eens heoeht is als een goedbedoelde post wordt afgekraakt;-) negativiteit si zodanig vermoeiend dat geen amtras goed genoeg is om daarvan uit te rusten. ik vroeg ej om je menign en ik waardeer je antwoord, hoewel ozne amtrasvoorkeuren verschillen, maar ik kan aan e ahdn van ej review toch mijn beslissign uitbouwen dus bedankt en trek je niks aan van de sceptische reacties.