Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-04-2015 19:54:32
Voeding & Gezondheid

Hoe verwijder ik het beste schimmel uit de badkamer?

Als je anti-schimmelprodukten moet gebruiken is het al te laat, allemaal lapmiddeltjes. de beste manier bestaat dus niet, dan zou je de situatie bouwkundig moeten aanpakken.

het probleem verdwijnt dus niet, maar ja, zoals gezegd, veel mensen wonen in rottige huisjes die al lang gesloopt hadden moeten worden, ze zijn al tientallen jaren afgeschreven, maar de huren zijn hoog en aantrekkelijk, dus wbv s hebben er alle belang bij om die situatie zo lang mogelijk te laten voortduren. nieuwbouw stellen ze uit, liever de ouwe zooi opknappen. zo komt het dat het hier nog barst van de ouwe flatjes van net na de oorlog, met al zijn problemen, weliswaar visueel opgeknapt, maar het blijven krotten, bouwkundig gezien.
munten genereren, dat is het enige wat telt. huurders tevreden houden is stap tig.

ik weet dat, kom in veel woningen vanwege mijn werk. schimmelproblemen komen bijna nooit individueel voor, als er eentje last van heeft dan heeft de hele buurt er last van, komt omdat die allemaal gebouwd zijn in een bepaald jaar en door en bepaalde aannemer.

maar heel soms zijn de bewoners schuldig, bijna altijd is het huis zelf het probleem.