Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 05-04-2015 15:01:03
Geldzaken & Recht

Hoe ziek moet je zijn voor wao?

[quote=ron530 schreef op zondag 5 apr 2015, 14:21]"het werk heb ik genoemd omdat haar -vele- lichamelijke klachten nog eens verergerden door de spanningen die dit werk met zich meebracht. vóór die tijd dat zij dit werk moest doen, enkele jaren geleden nog maar, had zij al heel veel pijn, maar blijkbaar is het niet te bevatten voor anderen dat tegenslag op tegenslag _ en dan heb ik het nog niet eens over de wao-aanvraag- ervoor kan zorgen dat je je klachten dan al helemáál niet meer kunt opvangen door wat dan ook.
en helaas, oplossingen heb ik niet voorbij zien komen, alleen dat zij er verder mee moet gaan, in beroep moet gaan e.d. wat zij al doet.
ik hoopte op een nieuwe kijk op de hele onverkwikkelijke zaak en wie weet een tip waar verder nog niet aan gedacht is. geloof me, zij wil beslist niet lekker lui voor de tv gaan liggen wegkwijnen, zoals ik al eerder gezegd heb zou zij er álles voor over hebben om een núttig lid van de maatschappij te zijn! en dat is gewoon niet mogelijk als je vergáát van de pijn én nog eens een berg andere gezondheidsproblemen hebt.
dit werk kreeg zij pas een paar jaar geleden, vóór die tijd had ze ander werk wat ze wel graag deed, ze had er nog plezier in, haar leven zag er over het algemeen beter uit en ze kon daardoor iets beter omgaan met de pijn."
en weer een andere draai aan het verhaal, ik snap het niet meer. feit blijft dat ze voor +/_ 50% arbeidsgeschikt is verklaard en de rechter dat ook vindt. wat wil u nu bereiken want om uw vriendin gaat het niet meer?

huh? om mijn vriendin gaat het niet meer? waarom dan wel? ik geef geen andere draai aan het verhaal. als u het niet snapt kan ik er ook niks meer aan veranderen.