Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 05-04-2015 16:56:26
Geldzaken & Recht

Hoe ziek moet je zijn voor wao?

[quote=tijger1 schreef op zondag 5 apr 2015, 16:38]uw vriendin is dus voor 50% arbeidsgeschikt. maar kan geen werk vinden wat ze leuk en interessant vindt. duizenden mensen zitten in diezelfde situatie. zij is echt niet geholpen met een volkedige afkeuring.

en doordat het werk niet naar haar zin is, heeft zij nog meer last van haar klachten. dat geldt voor de meeste mensen, dat zij meer kunnen "hebben" als dat wat zij doen ook nog een leuke afleiding is. en daar zegt het uwv van, jammer dan.

met alle respect voor uw meedenken en antwoord tijger1 vraag ik me af of u enig idee heeft in wat voor situatie de vriendin van vraagsteller zich bevindt.
het gaat niet over het werk maar over alles wat bij elkaar komt. als ik lees "ziet het leven helemaal niet meer zitten" dan is voor mij al wel duidelijk dat het niet over het werk alleen gaat. van één oorzaak heb ik nog nooit gezien dat iemand overspannen raakt.
laten we allemaal als we reageren kijken hoe we vraagsteller kunnen helpen.
ik kan helaas geen oplossing bieden en denk dat deze moet komen van alle behandelaars tezamen. een enkele behandelaar kan, mijns inziens, weinig betekenen maar het collectief kan wel het verschil maken.