Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mevrouwsvh - 07-04-2015 11:48:28
Computers & Telefonie

Securitas beveiliging

Ik heb nog geen concrete oplossing voor het probleem gevonden, deze zie ik ook niet terug in andere topics of reacties op deze website. wel erg fijn om te bemerken dat er meer negatieve ervaringen zijn met securitas en te weten dat dit voormalig uwhuisveilig was, dit zorgt voor erkenning. bedankt! ook voor mijn moeder is dit fijn want ze voelt zich zo "stom" "dat ze erin is getrapt".

het bizarre is ook dat eerder een medewerker van securitas zelf tegen mij zei "ja maar mijn collega's moeten jou moeder ook zo'n wurgcontract niet verkopen, ze moeten goed advies geven en dergelijke systemen verkopen aan mensen die het echt nodig hebben en het goed aansluiten" ze noemde het dus zelf een wurgcontract. vervolgens hoorde ik niets meer van haar.....wellicht is ze ontslagen omdat ze "heerlijk" haar werk deed.