Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 07-04-2015 18:10:05
Geldzaken & Recht

Woz

Hallo buffer,

je caps lock toets staat aan.
hoofdletters op een site betekent schreeuwen. ;-)

begrijp dat je een bezwaarschrift hebt ingediend tegen de hoogte van de woz-aanslag en dat dat afgewezen is.

de gemeente kan jouw bezwaar ongegrond, gedeeltelijk gegrond of gegrond verklaren.
als je het niet eens bent met die uitspraak, kun je terecht bij de rechtbank. dit moet binnen zes weken na de officiƫle datum van de uitspraak.

bij welke rechtbank je in beroep gaat, kun jehttp://www.rechtspraak.nl/organisatie/rechtbanken/pages/default.aspx"> hier terugvinden.

het indienen van een beroep bij de rechtbank kan alleen schriftelijk. het beroepschrift moet aan dezelfde eisen voldoen als het http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-vragen/wonen/woz/niet-eens-woz-schikking/">bezwaarschrift. stuur een kopie van de uitspraak mee. de zogenoemde griffiekosten komen voor jouw rekening.

meer informatie over de procedure bij http://www.rechtspraak.nl/naar-de-rechter/bestuursrechter/pages/default.aspx">de rechter.
(bron:consumentenbond.nl)

suc6