Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 12-04-2015 16:37:54
Huishouden & Energie

Vis in kom......

grootte
wat de meeste mensen niet doorhebben als ze een lief goudvisje uitkiezen bij de dierenwinkel, is dat hoewel hij nu nauwelijks 8 centimeter is, hij het potentieel heeft om in sommige gevallen uit te groeien tot wel 40 centimeter! dat is ongeveer de grootte van mijn onderarm, en die past echt niet in een kommetje.
maar goudvissen kunnen zich toch aanpassen aan de grootte van hun omgeving? niet echt. wat er in werkelijkheid gebeurt is dat de buitenkant van de vis stopt met groeien, waardoor hij dezelfde grootte blijft. de organen blijven echter wèl groeien, net zoals de ruggengraat, ogen en vinnen.
uiteindelijk, als de organen teveel op elkaar geduwd zijn omdat ze geen plek meer hebben om te groeien, zal de vis hierdoor overlijden.

klik http://aquariadise.com/waarheid-goudvissen/">hier

is het misschien een idee om een vijver aan te schaffen? dan bent u echt diervriendelijk bezig. (wel uitkijken voor reigers en katten)

ik ga het steeds zieliger vinden die goudvissen in de kom.