Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-10-2005 20:12:30
Voeding & Gezondheid

Groenten zelf invriezen

Onzin.als men harde groente invriest,hoef je die niet perse te

blancheren.iets wat je invriest beneden tenminste bij - 18,blijft

jaaaren goed. en tijdens het kookproces worden bacteriën toch wel 
gedood.als men zich aan de  instructies houd en de vriezer

op zijn tijd schoon maakt,geen probleem.

marinekok.