Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 14-04-2015 17:08:20
Geldzaken & Recht

Hoe ziek moet je zijn voor wao?

[quote=gerboe schreef op dinsdag 14 apr 2015, 17:01]nou snap ik het niet meer. ze heeft toch al een beoordeling/beschikking gehad, bezwaar aangetekend en ook nog beroep aangetekend? dat laatste omdat er sprake is van een rechter. dan rest er alleen nog een hoger beroep bij de centrale raad van beroep als dat al niet heeft plaatsgevonden.
als de gezondheidstoestand van uw vriendin achteruitgegaan is dan is het verstandig om dat bij het uwv te melden. dat kan tot een herbeoordeling leiden als daar voldoende aanleiding voor is.
hebt u http://www.uwv.nl/particulieren/images/informatie-over-wao-uitkering-1214.pdf">deze brochure van het uwv wel gelezen?
bij alles: laat je bijstaan bij dit soort procedures.



dat dacht ik ook en daar was ik ook van uit gegaan. maar nu blijkt dat ze geen keuring heeft gehad van een uwv-arts, voor zover ik begreep. vind ik raar, daar moet toch een uwv-arts een oordeel over vellen? haar gezondheidstoestand is ook achteruit gegaan, die zal ook alleen nog maar verder achteruit gaan, maar er wordt doodgewoon geen aandacht aan geschonken omdat 'hevige pijn geen indicatie is voor wao'. pijn is niet meetbaar, vandaar. blijkbaar moet je letterlijk over de grond kronkelen van de pijn?