Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 14-04-2015 23:36:42
Vrije tijd & Tuin

E-bike aldi

[quote=discovery schreef op dinsdag 14 apr 2015, 23:04]@ tenormin, dat is dus wat ik ook eigenlijk denk. is iets te mooi om waar te zijn dan afblijven. maar soms zijn de dingen bij de aldi best oké.
en even proef fietsen zegt niet veel, het gaat ook om de actieradius en hoe goed is de accu. het gaat dus meer om de recensies van gebruikers die de fiets al een tijd gebruiken.

dat proef fietsen heeft meer van doen met haar longaandoening. maar ze is afgehaakt, inderdaad, op actieradius en accu. dus meer kan ik niet vertellen dan wat zij me schreef. sorry dat ik dan überhaupt heb gereageerd (alleen: uw vraag kwam zo snel nadat ze me schreef over de aldi aanbieding).