Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brontosaurus - 18-04-2015 12:30:41
Computers & Telefonie

Sommige ziggo zenders storen

Ik heb goede ervaringen met ziggo monteurs en de tijden. zal ook aan de regio liggen.
toevallig op de dag dat onze wijk overging op de nieuwe frequenties kreeg ik een hd recorder en waren er problemen met mijn modem. in de verpakking van de hd recorder zat ook een ander aansluitblok voor in de muur. dat is dus het blok waar de ziggokabel op wordt aangesloten die het huis binnenkomt. in dit blokje steek je jouw eigen kabel. het oude blok ziet er uit als op elkaar geschroefde blikjes en draadjes. het nieuwe is een gegoten blok en daarom minder storingsgevoelig.
dit aansluitblok kan je zelf aansluiten c.q. vervangen, want als de monteur niet toevallig bij mij moest zijn had ik de hd recorder gewoon met de post thuis gekregen incl. het blok en gebruiksaanwijzing.
dus, als je ziggo vraagt om zo'n nieuw aansluitblok op te sturen, kan je dat zelf vervangen of een handige kennis laten doen.