Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mh
mhilkens - 19-04-2015 17:00:12
Computers & Telefonie

Nep accus samsung te koop bij nl webwinkel

[quote=zoekster schreef op zondag 19 apr 2015, 12:38]gelukkig geen ervaring mee, maar direct met samsung in contact treden, deze namaak is strafbaar.

ja en? hoe wilt u iemand in noord-korea of zuid-polen voor een nederlandse rechtbank dagen?
dat het strafbaar is binnen nld is op zich al verdacht, maar deze mededeling heeft geen enkel effect.
kortom, dom en zinloos antwoord.

ik heb ervaring met batterijen en me er enorm in verdiept.
ts heeft gelijk, sommige batterijen zijn bommetjes die echt kunnen ontploffen. zoek even op youtube voor de filmpjes.
antwoord op de vraag van ts is: ik heb wel ervaring met slechte batterijen die ik direct uit china heb laten komen, maar er is nog nooit iets mis gegaan. dat komt ook doordat ik ze nooit met grote stromen heb opgeladen of ontladen.

wil je goede li-ion batterijen, kijk dan naar het c-getal. 1c voor een 1500 mah betekent dat je het kreng mag uitwonen voor 1500 ma, dus in een uurtje leeg trekken. er zijn hele goede batterijen die 5-10 c zijn, die kun je dus leeg trekken in 12 resp. 6 minuten.

en om ontploffing te voorkomen kan je een batterij voorzien van een beveiligingscircuit.
maar geloof geen enkele chinese, philippijnse of thaise leverancier. die zetten erop dat het beveiligd is, maar dat is het dan helemaal niet.