Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manus59 - 21-04-2015 10:09:48
Vrije tijd & Tuin

Afval laten staan?

Dank voor de antwoorden. ik zal het even wat duidelijker maken. buurvrouw is 83 jarige iraanse vrouw die meer dan 55 jaar in nederland woont en de taal zeer gebrekkig kent. ik woon al 20 jaar naast haar. ik heb haar 2 jaar geleden heel wat keren naar het ziekenhuis gebracht als ze naar een specialist moest. uiteindelijk is ze in een verzorgingshuis terecht gekomen waar wij ook nog iedere week haar gingen bezoeken. ze had het daar erg slecht naar haar zin omdat ze geen contact kon maken met andere bewoners die haar niet konden verstaan. uiteindelijk is ze weer thuis gekomen en kwam er 4 x per dag hulp van betreffende instantie waar ik hierboven al geschreven heb.
ze is boos op ons geworden omdat ze dacht dat wij ervoor hadden gezorgd dat ze in dat verzorgingshuis was gekomen en wilde niets meer met ons te maken hebben. bezoek waar ze nu is wil ze absoluut niet, we krijgen zelfs niet te horen waar ze nu verblijft.
psychisch is ze ook redelijk in de war en kinderen heeft ze in buitenland die nooit komen, waar ze wonen weten we niet. we vinden het erg triest dat het zo is gegaan.
we kennen ook geen contacten als ze die zou hebben!
dit heb ik geschreven als aanvulling op de vuile stinkende zakken. wij kunnen ook niet op het balkon komen anders hadden we die zakken allang weggebracht.
hopend dat het nu wat duidelijker voor u wordt.