Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 21-04-2015 18:25:33
Computers & Telefonie

Cardrige voor hp printer

Heb ongeveer een jaar geleden de hp photosmart 5525 printer gekocht. bij de mediamarkt werd geadviseerd voor deze printer een setje cartridges van hun eigen merk te kopen (omdat er bij aankoop maar een kleine probeersetje worden bijgeleverd).
na een maand dus de eigen merk cartridges erin gezet... maar niks, nada etc. schijnt allemaal super beveiligd te zijn. terug naar de mediamarkt en daar werd al bevestigd dat deze cartridges het slecht tot niet zouden doen. werden keurig teruggenomen en terugbetaald en daarna daar de originele cartridges gekocht, (scheelde bijna niets in prijs!) thuis erin gezet (ging prima) en werkt al tijden perfect! aan u de keuze... ben benieuwd.