Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 26-04-2015 17:29:05
Computers & Telefonie

Cardrige voor hp printer

[quote=scontra schreef op dinsdag 21 apr 2015, 17:49]l.s.

heb een hp printer en de cartridges zijn aan vervanging toe...
graag zou ik uw ervaring hiermee willen horen.

het is zinvol te vermelden om welke hp-printer het hier gaat, dan kunnen mensen die ook deze printer hebben met name reageren. dit geldt natuurlijk ook voor hen die reageren. tenslotte is niet elke hp-printer het zelfde en zal de éne printer van hp wèl last hebben van uitdroging en een andere weer niet.
mensen die veel printen zullen van uitdroging zelden last hebben, maar printers die weinig gebruikt worden lopen in principe daarop het meeste risico. het lijkt me daarom zinvol dat vooral die hp-gebruikers reageren die hun hp-printer weinig gebruiken.

ik heb een hp photosmart 3210 en gebruik het apparaat zo weinig, dat ik zolang ik mij kan herinneren bij het opstarten van de printer de melding krijg dat de inktcatridge's verlopen zijn.
ik gebruik al heel lang zonder klachten de eigen-merk inktcartridge's (grotere inhoud) van 123inkt en heb ook geen klacht m.b.t. de kleur-juistheid.
foto's printen doe ik zelden, dus op dat vlak kan ik geen beoordeling geven.
nog nooit heb ik een probleem gehad met een inktcartridge (eigen-merk) of de spuitkop van de hp-printer.